Osnivač društva - Slavica Hegediš

Računovodstveni servis W-V d.o.o. osnovan je 1994. godine i do danas uspješno radi knjigovostveno - računovodstvene poslove za preko 50 malih i srednjih poduzeća i obrta.

U obavljanju poslova koristimo najnovije tehnologije koje omogućavaju brzo i efikasno riješenje svih zahtjeva naših klijenata:

  • Slanje poreznih prijava i drugih podataka bitnih za oporezivanje, korištenjem elektroničkog servisa Porezne uprave  u okviru sustava ePorezna,
  • Slanje RSM obrazaca, statističkih izvještaja te godišnjih financijskih izvještaja  elektroničkim putem,
  • E-FINA karticom omogućeno nam je na osnovu Vaše punomoći iz našeg ureda izvršiti prijavu i odjavu Vaših radnika,
  • E-plaćanja putem file-a (skupni nalozi plaća, doprinosa i ostalih naloga)

Iz ovog je vidljiva za Vas maksimalna ušteda vremena.

Naš tim sastoji se od ukupno 6 djelatnika (dipl. oec, bacc. oec, samostalni računovođe). S RRIF-om surađujemo dugi niz godina. RRIF je vodeće nakladničko - konzultantsko trgovačko društvo koje izdaje časopise, stručne priručnike iz područja računovodstva, financija, poreza i prava, te održavaju seminare i daju konzultacije.

Naši djelatnici redovito pohađaju seminare i usavršavanja te prate stručnu literaturu kako bi uvijek bili u toku s novim zakonima i propisima.

Želja nam je da vam olakšamo nalaženje informacija vezanih uz računovodstvenu i poreznu problematiku, kao i problematiku financiranja malih i srednjih tvrtki, obrtnika, samostalnih djelatnosti i ustanova.

Postanite naš sretan i zadovoljan kljent, te nam dozvolite da svojim dugogodišnjim znanjem i stručnošću doprinesemo Vašim poslovnim rezultatima.